fbpx

Festivalul Martisorului - 2 Martie 2018 - a-III-a editie

February 27, 2018

COMUNICAT DE PRESA – 2 Martie 2018

Gradinita Kids Garden Iasi lansează invitatia la Festivalul Martisorului, cu tema “Martisorul, moment de bucurie”, impreuna cu Fundatia Umanitara Elemir, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi si a Primariei Municipiului Iasi, a Palatului Copiilor si Complexului Muzeal Moldova.

Festivalul Martisorului își propune să aducă împreună copiii de la gradinitele de stat si particulare din Judetul Iasi, intr-o manifestare concurs, pentru a sprijini cu rechizite scolare copiii din familii defavorizate. Acestora li se va alătura ca si prezentator al festivalului, d-ra prof.-educator Dodu Ana, ce va crea o atmosferă de concurs incitantă, în care copiii vor avea prilejul de a interacționa, de a-si arata talentul artistic, de a se exprima liber, facand schimb de martisoare si totodata participand si la Targul-Expozitie de martisoare. Toate fondurile obtinute, vor fi donate in scop umanitar.

Evenimentul de lansare al Festivalului Martisorului va avea loc la sediul Gradinitei Kids Garden Iasi, din Str. Socola nr. 7, langa Scoala Generala „Otilia Cazimir”.

In cadrul Festivalului vor fi organizate 4 sectiuni: Dans, Arta vocala, Teatru/Poezie si Arta plastica. Concursul se va desfasura pe parcursul zilei de 2 martie 2018, incepand cu ora 13.

Festivalul se adreseaza copiilor de varsta prescolara intre 4 si 6 ani si scolarilor din clasa pregatitoare. La primele 3 sectiuni (Dans, Arta vocala, Teatru/Poezie) s-au inscris 221 copii, de la 13 gradinite/scoli. La sectiunea 4 – Creatii artistice s-au inscris 200 de lucrari, de la 10 gradinite/scoli.

Gradinita Kids Garden Iasi, cu sprijinul Fundatiei Umanitare Elemir, îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru constientizarea celor mici ca si ei pot fi de folos unor copii mai putin norocosi, prin activitatile din cadrul festivalului.

Scopul Festivalului Martisorului este de a participa la o actiune caritabila si de a simti bucuria actului de a dona.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la sponsori, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

www.kids-garden.ro

Proiectul este sponsorizat de: Asociatia Indeco, Rodotex, Smart Travel, MC Mobili, Cofetaria Petro, Gustus Catering, AMI Touring, Lara Farm, Editura Taida, Elgydium, 2M Tech.

Parteneri media: Ziarul de Iasi, IasiFun

Pentru informaţii suplimentare:

Roxana Anton – coordonator proiect : 0759.181.781

Raluca Elisei – manager Gradinita Kids Garden: 0722/387.624

Site: www.kids-garden.ro

Leave a reply
Program reinscrieri/inscrieri pentru anul scolar 2017/2018Program reinscrieri/inscrieri pentru anul scolar 2018-2019

Leave Your Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The maximum upload file size: 1 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other.