fbpx

Festivalul Mărțișorului

Festivalul Martisorului, aflat anul acesta la editia a-IV-a, își propune să aducă împreună copiii de la gradinitele de stat si particulare din Judetul Iasi, intr-o manifestare concurs, pentru a sprijini cu rechizite scolare copiii din familii defavorizate. Toate fondurile obtinute din donatii, redirectionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului sau vanzarea martisoarelor in cadrul festivalului, vor fi donate in scop umanitar.

Grădinița Kids Garden Iași, cu sprijinul Fundației Umanitare Elemir, îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile și lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru constientizarea celor mici ca si ei pot fi de folos unor copii mai putin norocosi,  prin activitatile din cadrul festivalului.

Scopul Festivalului Mărțisorului este de a participa la o acțiune caritabilă și de a simți bucuria actului de a dona.

Administrând profesionist şi transparent donaţiile primite de la sponsori, ne asigurăm de îndeplinirea obiectivelor și donatorilor, oferind astfel membrilor comunităţii oportunităţi concrete de a participa, de a cataliza cele mai bune idei şi de a sprijini programe de calitate.

În cadrul Festivalului vor fi organizate 4 sectiuni: Dans, Arta vocală, Teatru/Poezie și Artă plastică. Concursul se va desfășura pe parcursul zilei de 27 Februarie 2020, începând cu ora 10:00.

Festivalul se adresează copiilor de vârsta prescolara între 4 și 6 ani dar și școlarilor din clasa pregatitoare. 

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru înscrieri!

Festivalul se adresează copiilor de vârstă preșcolară între 4 si 6 ani și școlarilor din clasa pregătitoare.

Pentru inscrieri vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Vă așteptăm în număr cât mai mare! 

Locație: Iași, Strada Frumoasa nr. 4 – 27 Februarie 2020 ora 10:00

Donează pentru o cauză nobilă!

Redirecționarea unui procent de 2% din impozit datorat statului este un mecanism prin care persoanele fizice pot ajuta organizațiile nonprofit. Mai exact, în cazul nostru sumele de bani redirecționate vor fi folosite pentru a sprijini cu rechizite scolare copiii din familii defavorizate, copii aflați în prag de abandon scolar.
Aceasta prevedere este reglementată prin  Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, care permite contribuabililor să redirecționeze cota de 2% sau 3,5 % din impozitul pe venit plătit în anul anterior.
0 lei
EDIȚIA I
Prima ediție a festivalului (2016 ) – din banii donați s-au achiziționat rechizite școlare pentru 20 de copii aflați în prag de abandon școlar. Donația s-a făcut către Organizația Salvați Copiii, Filiala Iasi.
0 lei
EDIȚIA II
A doua ediție a festivalului (2017) – din banii donați s-au achiziționat rechizite școlare pentru 20 copii, care provin din familii cu situații financiare precare, de la Grădinița Grădinari, Com. Golăiesti, Iasi.
 
0 lei
EDIȚIA III
A treia ediție a festivalului (2018) – din banii donați s-au achiziționat rechizite școlare pentru 20 copii cu vârsta curpinsă între 4-12 ani de la Centrul social de tip afterschool Ciurea, comuna Ciurea jud. Iași, copii aflați într-o situație materială extrem de dificila (din familii monoparentale, fără nicio sursă de venit).
 

Cum poți redirecționa 2% datorat statului catre o organizație nonprofit?

  • Descarcă și completează formularul pentru a ajuta o cauză nobilă!
  • Încarcă și trimite formularul completat mai jos!

Cum poți participa la festival?

  • Descarcă formularul de înscriere!
  • Încarcă și trimite formularul completat mai jos!

Contact